Salih Uçan Beşiktaş Forması - Besiktas Tan Salih Ucan Icin Transfer Teklifi Sporx Galeri - 27 yaşındaki futbolcu, i̇sviçre'nin sion takımında 20 maçta forma giymişti.. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı. Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Spor toto süper lig'de şampiyonluk yarışı tam gaz sürerken takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın beşiktaş ile anlaştığı ileri sürüldü.

Bir dönem beşiktaş forması giyen eski futbolculardan fazlı ulusal, salih uçan'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya attı. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Beşiktaş'tan salih uçan için transfer açıklaması! Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı.

Son Dakika Transfer Haberleri Besiktas Salih Ucan Ile Prensipte Anlasti Takvim
Son Dakika Transfer Haberleri Besiktas Salih Ucan Ile Prensipte Anlasti Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Ana sayfa futbol beşiktaş, salih uçan'ı sezon sonunda kadrosuna katıyor! Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde.

Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist.

Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında açıklamalarda bulunduç. Salih uçan, bucaspor forması giydiği dönemde beşiktaş'la karşılaştıkları maçla ilgili şu itirafta bulundu Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım samet hoca, 'salih tüh kaçırdım seni, ben olsam beşiktaş'a gelirdin' dedi. + beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği salih uçan, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Son dakika beşiktaş haberleri (bjk spor haberi). Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan yeni sezonda beşiktaş forması giyecek. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın… başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu. Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. + beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. Salih uçan ceza sınırında olduğu için beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Salih Ucan Kararini Verdi Iste Besiktas In Teklifi
Salih Ucan Kararini Verdi Iste Besiktas In Teklifi from www.duhuliye.com
Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında açıklamalarda bulunduç. Salih uçan'ın alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 haziran'da sona eriyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Ana sayfa futbol beşiktaş, salih uçan'ı sezon sonunda kadrosuna katıyor! Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın… başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alanyaspor formasını terleten salih uçan için devreye girdi.

Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor.

Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım samet hoca, 'salih tüh kaçırdım seni, ben olsam beşiktaş'a gelirdin' dedi. Süper lig'de şampiyonluğa ulaşan beşiktaş'ta transfer çalışmakları tüm hızıyla sürüyor. Başta beşiktaş ve trabzonspor olmak üzere galatasaray'la fenerbahçe de salih uçan'ın peşine düştü. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Salih uçan, bucaspor forması giydiği dönemde beşiktaş'la karşılaştıkları maçla ilgili şu itirafta bulundu Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Alanyaspor formasıyla eski günlerine geri dönen salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği salih uçan, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde.

Besiktas Projects Photos Videos Logos Illustrations And Branding On Behance
Besiktas Projects Photos Videos Logos Illustrations And Branding On Behance from mir-s3-cdn-cf.behance.net
Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun açılmasını bekliyor. Ana sayfa futbol beşiktaş, salih uçan'ı sezon sonunda kadrosuna katıyor! Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Salih uçan, bucaspor forması giydiği dönemde beşiktaş'la karşılaştıkları maçla ilgili şu itirafta bulundu Beşiktaş, bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu salih uçan ile anlaştı.

Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum.

Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın… başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Ancak kulüpler anlaştıysa bunu bilemiyorum. Beşiktaş, bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu salih uçan ile anlaştı. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu. Salih uçan, alanyaspor'da 2 sezonda 74 maça çıkıp 4 gol atıp 11 asist yaparken daha önce; Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyasıya bir rekabet içinde. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. 27 yaşındaki oyuncu beşiktaş'a imza atmaya hazırlanıyor. Alanyaspor forması giyen salih uçan, beşiktaş maçında sahada olmayacak. .bitecek 27 yaşındaki orta saha salih uçan'la prensipte anlaştı.

Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum salih uçan. Salih uçan, bucaspor forması giydiği dönemde beşiktaş'la karşılaştıkları maçla ilgili şu itirafta bulundu